Selasa, 29 Maret 2011

Video Wayang Golek - Asep Sunandar Sunarya - Tirta Wanara Suta 42

Selamat menikmati. Wilujeng nonton sareng ngadangukeun. Pami hoyong di-download ka MP3 atanapi disimpen kana komputer agan, mangga gunakeun web: http://keepvid.com/, candak link na, download di na we eta. Komputerna kedah aya Java an. Pami teu acan, anggo heula. Nuhun...

Baktos Abdi,


Andri Wiyasa
http://andriwiyasa.com



Hayu urang rojong Budaya Sunda ku urang sarerea. Klik di dieu supados wargi-wargi tiasa sharing atanapi berbagi ka wargi nu sanes di Facebook.

Hatur nuhun !!!

2 komentar:

Yu ah... Urang ramekeun blog ieu. Komentarna nya diantos...

Hatur nuhun !!!