Selasa, 29 Maret 2011

Video Wayang Golek - Asep Sunandar Sunarya - Tirta Wanara Suta 42

Selamat menikmati. Wilujeng nonton sareng ngadangukeun. Pami hoyong di-download ka MP3 atanapi disimpen kana komputer agan, mangga gunakeun web: http://keepvid.com/, candak link na, download di na we eta. Komputerna kedah aya Java an. Pami teu acan, anggo heula. Nuhun...

Baktos Abdi,


Andri Wiyasa
http://andriwiyasa.com



Hayu urang rojong Budaya Sunda ku urang sarerea. Klik di dieu supados wargi-wargi tiasa sharing atanapi berbagi ka wargi nu sanes di Facebook.

Hatur nuhun !!!

4 komentar:

  1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  2. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  3. download na kumaha kang...

    BalasHapus
  4. download na kumaha kang...

    BalasHapus

Yu ah... Urang ramekeun blog ieu. Komentarna nya diantos...

Hatur nuhun !!!